Close

City Hotel 2* – locul afacerii dumneavoastra!
City Hotel 2* – locul rasfatului dumneavoastra!

Suntem incantati ca ai aflat despre City Hotel Bucuresti si suntem convinsi ca vei ramane mereu alaturi de noi. Dorim sa te cunoastem, sa ne adaptam dorintelor tale, sa asezi City Hotel 2* in topul preferintelor tale.

Pozitionat intr-o zona linistita , City Hotel 2* Bucuresti este locul in care puteti petrece timpul intr-un mod unic de desfatare, fie ca va aflati in Bucuresti pentru un sejur de recreare, fie pentru a va ocupa de afacerea dumneavoastra. Localizat in partea sud-vestica a capitalei (Bd. Timisoara, nr. 46), City Hotel 2* va faciliteaza accesul in timp util(15 minute) catre zona centrala, la 2 minute de Plaza Romania si 5 minute de Afi Palace.

Serviciile oferite sunt gandite conform nevoilor dumneavoastra si se ridica la inaltii parametrii ai unei cazari impecabile. City Hotel 2* dispune de 72 de camere moderne, dotate corespunzator, cu toate facilitatile de care aveti nevoie pentru a va simti confortabil. Ambianta camerelor face dovada bunului gust, constand in mobilier de calitate , abundand in culori calde, care confera atmosfera propice relaxarii dumneavoastra.

Ce ne face diferiti? City Hotel 2* nu e doar o cladire in care va puteti petrece noptile departe de casa. Noi nu suntem un hotel rece, iar acest lucru ne face diferiti de alte hoteluri. Clientii nostri stiu aceasta. Ei ne-au asezat deja in topul preferintelor lor gratie caldurii cu care-i intampinam si atentiei sporite pentru detalii.

Ne deschidem cu drag usile, venind in intampinarea dumneavoastra cu caldura unei familii in care suntem dornici sa va integram. Iar in fiecare dimineata, va asteptam sa va alintam cu savuroasa aroma a cafelei Jacobs Alintaroma.

Va asteptam cu drag!

Facilitatile camerelor si ale hotelului


Servicii de spalatorie

Televizor si cablu tv

Telefon

Aer conditionat si detectoare de fum

2 Ascensoare pentru persoane

Parcare gratuita

Comenzi taximetre

Desteptarea clientilor la ora solicitata

Aparat de lustruit pantofii

Sali de conferinta (capacitate de 15-50 persoane)

Mic dejun oferit intre orele 7.30-10.30

Cafea/ceai din partea casei pentru fiecare client intre orele 7.30-10.30

Pranz si cina in sistem catering

Acces gratuit la internet wireless

Seif pentru pastrarea lucrurilor de valoare

Fier de calcat; uscator de par

Sala de bagaje